Kurt Leys BV is meer dan maatwerk en interieur. We hebben ook een parketafdeling met eigen kleurlijn. Voor het maken van deze prachtige vloeren gebruiken we enkel Franse eik van hoge kwaliteit. We gebruiken de modernste verouderingstechnieken om het parket volledig tot zijn recht te laten komen. Door toepassing van deze technieken en dit kwalitatief hout wordt een mooie uitstraling gegarandeerd, ook jaren na plaatsing. Op zoek naar inspiratie? Bekijk dan zeker de foto’s onderaan.

We kunnen leveren in alle hoeveelheden: enkele m² of net een groot project? Bij Kurt Leys BV kunnen particulieren maar evengoed groothandels, projectmanagers of architecten terecht.

Onze eigen kleurlijn bestaat uit meer dan 35+ standaardkleuren, gaande van licht, over verschillende natuurlijke kleuren tot meer donkere tinten. Vind je tussen onze kleuren toch niet de kleur die past bij jouw project? Onze kleuringen worden volledig in eigen atelier toegepast, waardoor we ook kleuren volledig op maat van de klant kunnen maken. Ook op vlak van afmetingen kan er volledig op maat van de klant gewerkt worden, tot een plankbreedte van 60cm.

Op zoek naar een parketvloer? Dan is Kurt Leys BV een ideale partner. Breng een bezoek aan onze toonzaal om de standaardkleuren te bekijken of te informeren naar een maatkleur. Vragen? Neem vrijblijvend contact.

Inspiratie

(foto’s toonzaal en foto’s Cornilly)